JellyPages.com

Sunday, 1 March 2015

1/3/2015 - PRIVATE BAKING CLASS


1/3/2015 = PRIVATE CLASS WITH SITI

Siti adalah salah seorang kawan baker jue.

Hari ini siti belajar deco buttercream flower dan juga belajar variety of bun.

Roti Sarang Lebah
Mexican Bun
Sosej Bun
Kaya Bun


Untuk join kelas camni, bole wassup jue untuk sebarang pertanyaan.


TQ













Nutella Cheese Tart



TQ Ili


Belgian Choc cake



TQ wana


Kek Hantaran - Butterceam flower cake


TQ eja




Red velvet cake with blossom floer deco



TQ Fira





TQ teacher halimathon 


Cream puff





Buttercream flower cake


TQ for order





Sunday, 8 February 2015

PRIVATE CLASS WITH FIZA



8/2 - BAKE & DECO CLASS

CAKE: BELGIAN CHOC CAKE

Terima kasih fiza sudi join kelas dengan jue semalam.
Mula2 fiza request nak deco bunga2 biasa je. Blossom flower je sebab dia kata tak nak bunga susah2.
At last, she manage piped all these flower yesterday.
SO IMPRESSED AND PROUD OF YOU!!!

Siapa kata beginner tak bole buat?
In sha allah bila dah ajar teknik, boleh buat semua bunga ni.







KEK HANTARAN


kek hantaran last week. Minta maaf sebab sekarang ni memang lambat nak update blog.
Tak semua saya upload dalam blog sekarang ni sebab kekangan masa.
Banyak juga gambar kek atau order lai yang saya tak sempat snap & upload.
Sorry je.

Apa-apa pun TERIMA KASIH atas sokongan anda semua ye.







FUDGE BROWNIES



NEW PRODUCT!!!

Fugde Brownies. Untuk penggemar choc, fudge brownies ni memang pilihan terbaik.
Ramai yang cakap sedap dan yang penting kurang manis.

Ada PROMO untuk 10 pelanggan pertama

RM35 only







ONLINE CLASS




Assalamualaikum...
Open for online class!!!

RM100 for 1 recipe

Cara-cara untuk join:

1) Wassup jue beserta info berikut:

- Nama anda
- Email
- Resepi yang anda ingin belajar
- IG Id/blog/fb page jika ada

2) Buat bayaran penuh & bank in ke akaun (akan diberi kemudian)

3) Resepi akan diberi melalui email

4) Digalakkan mencuba dulu resepi sebelum bertanya dengan lebih lanjut

5) sebarang persoalan boleh wassup saya. Since siang hari saya berkerja, wassup saya akan feedback pada lunch hour & after office hour.

6) Sila provide pic hasil setelah mencuba supaya senang nak check
In sha allah resepi semua sedap2. Semua resepi ni adalah paling banyak permintaan setakat ini.

WA: 019-2626160

Sunday, 18 January 2015

Confetti Jardin Buttercream Class


Tq teachers (Anisa & Puan Anita).
Anak beranak ini merupakan baker yang popular dengan KOREA FLOWER.
Kelas pertama untuk tahun 2015






ANEKA RASA FOOD AS VENDOR FOR VENDOR BOUTIQUE



Assalamualaikum,
Untuk pengetahuan semua produk terpilih kami boleh didapati di dua butik sekitar 
Setapak & Bandar Baru Bangi.

BOUTIQUE CAFE ZURHANA - Roti & cakes (This week: Rainbow cake)
MONSTEARDEAL - Roti

Bole follow their IG for stock updates







17/1 - Personal class with Kak Su


Untuk module ni, kak su belajar

Cream puff
Fruit puff
Eclair
Nutella cheese tart
Berries cheese tart





 

Marble cake with nutella & choc buttercream



Our Signature butter cake.