JellyPages.com

Wednesday, 17 September 2014

Personal Class - Rainbow Cake


TQ Faiszah






Rainbow cake



TQ Rahme


Ombre Cake



TQ Elly





Spiderman




TQ Sharah


Star Wars cup cake





Fruit puff



TQ En Mahmod dari UIA 



Upin Ipin



TQ Ucu & Anas







Steam buttercream cake with Mickey Mouse theme





Blossom flower cake



TQ all





Red Velvet cake with strawberries






Engagement Cake. Rose Theme



TQ kepada yang order. 
Saya sudah lupe siapa yang order sebab dah lama baru  nak post pic.











Rainbow cake





Wednesday, 9 July 2014

REMPEYEK SEDAP!!!!



Assalamualaikum...

Pagi ni nak share kat semua kalau ada yg nak cari REMPEYEK SEDAP untuk hari raya.
Bole order dengan MIM (016-3237210) 

yang ni sangat recommended. kalau makan cam tak rasa. sedar2 da abis balang kecik.
sangat rangup & terasa bilis nya (sebab saya suka BILIS).

siapa yang minat kacang, boleh order KACANG jugak.

Kalau nak KACANG + BILIS pun ada.