JellyPages.com

Wednesday, 9 July 2014

REMPEYEK SEDAP!!!!



Assalamualaikum...

Pagi ni nak share kat semua kalau ada yg nak cari REMPEYEK SEDAP untuk hari raya.
Bole order dengan MIM (016-3237210) 

yang ni sangat recommended. kalau makan cam tak rasa. sedar2 da abis balang kecik.
sangat rangup & terasa bilis nya (sebab saya suka BILIS).

siapa yang minat kacang, boleh order KACANG jugak.

Kalau nak KACANG + BILIS pun ada.








Monday, 30 June 2014

Spiderman cake


Tq Has.

Cake: choc butter
Frosting: smooth steam buttercream
Deco: fondant.





Basket puff


TQ wahida



barbie doll cake 2 tiers & football theme cup cake



TQ kak jah 








Hello Kitty cake



TQ kak Haza

cake: butter cake
Frosting: butter cream





Rainbow cake



TQ kak ida




Minion cake



TQ Kamilah.
sis kamilah order minion cake sama design dengan kek isyam sebelum ni.
Kek ni 1kg++

dimension cake: 10inch x 7inch


Frozen photo cake



TQ Nana





Rainbow cake with car



TQ kak dai





Minion Cake for AHMAD IHTISYAM



Happy birthday anak ibu, AHMAD IHTISYAM yg ke 5.
Kek minion request by him. kek ni besar 10inch x 14inch.
Berat lebih kurang dalam 4kg.

Cake: butter
Frosting: butter cream
Deco: fondant 






Fifa world cup vs motorbike



Cake for one of VP in TM





Red velvet cake



TQ Lucy



Cars vs batman



Tq sis for order



Tuesday, 17 June 2014

4 IN 1 BOX???



Ape tu " 4 IN 1 BOX?"

Minggu ni nak offer sesiapa yang nak order semua jenis puff dalam satu box sahaja.
Yang ni SPECIAL PROMO

Setiap box akan ada:

4pcs fruitpuff
5pcs japanese cream puff
5pcs basket puff
8pcs eclair

SPECIAL PRICE: RM25 SAHAJA untuk 1 box


PICK UP DATE:

19/6 (KHAMIS)
20/6 (JUMAAT)
21/6 (SABTU) 

Wassup jue for further info 019-262 6160



Wedding cake - Blue tiffany, purple & sweet pink



Tq kak Intan for order




Order aneka puff 9/6-13/6



TQ kepada yang order






Sunday, 8 June 2014

7/6 - Red velvet cake - SAFARI THEME



TQ sis Nahaida for order.
Tema kek: SAFARI

kek ni dibalut dengan STEAM BUTTERCREAM. Sangat licin seolah2 dibalut dengan fondant.
Texture lembut berbanding dengan fondant.

Kek boleh pilih samada nak sponge cake, butter cake (vanilla/choc/orange) ataupun red velvet.
Harga mengikut jenis kek yg dipilih dan juga berat kek.

Sebarang pertanyaan boleh la call or wassup jue ye