JellyPages.com

Wednesday, 30 November 2011

Saturday, 26 November 2011

Happy Besday Almira Zahirah

TQ Amy for order.


Kek Nombor 21 order from zaty

TQ Zaty



RV cup cake, Angry Bird & Apam untuk Hani


TQ Hani (Regular Customer)




Choc Moist & 200pcs Apam for elly


TQ Elly


Selamat Bertunang Emy



TQ Emy & Selamat bertunang k.



Kek & Apam untuk Zana


TQ Zana. Sorry lambat.
Arini ramai cust buat appoinment lain2 waktu. So, ada delay sikit nk smpai sana.
Hopefully kek ni da selamat sampai kat T'ganu


Apam 250pcs for Munirah


TQ Munirah. Order kali ni kena tulis nama siap2. Takut tersalah bawa orang lain nye lak
Anyway, TQ Munirah



Order From Mira

TQ Mira


Tuesday, 22 November 2011

Mix flavors of cup cakes with angry bird image

Antara flavor yang ada dalam cup cake ni are orange, choc, vanilla & Red Velvet.
TQ Kak Ibi (Regular customer).








Monday, 21 November 2011

cup cake for faris

TQ Dayang. 
Bola tu terpengaruh sebab masa buat sambil tengok bola M'sia lawan Indonesia. :)








kek colorful for kak Ina

TQ Kak Ina. Ni kek untuk cikgu anak kak ina. 
Sekeliling kek tu semua nama student kelas 6 Damsyik...





Aktiviti tambahan

Dah dekat seminggu da tak update blog. last week sangat bizi menguruskan hal ehwal pertunangan adik. Terpaksalah menjadi tukang gubah hantaran jap. Menyiapkan kek pertunangan, coklat, cup cake hantaran & door gift. last week memang tak boleh nak amik banyak order sebab dah de commitment lain.

Masa mjlis tu (20.11.2011), jue sempat capture gambar brang je. Sangat sibuk masa tetamu datang. Al-maklumla kena jadi peranan sebagai mak kan. So, kenala layan tetamu, keluarga belah lelaki & sedara mara. macam mak pengantin jap la. :) 

Ni la antara hasil kerja tangan yang tk seberapa ni untuk pihak lelaki.