JellyPages.com

Monday, 18 March 2013

Bee Cake



Order from puteri.
My regular customer. Masuk ni da 3 kali puteri order ngan jue.

TQ sis.




Double RV cake



Order from liz, my regular customer. 
Liz order 2 pcs RV cake 1kg/pc




Tuesday, 12 March 2013

Besday cake



Order dari kawan husband. Jue tanye siapa nama, dia kate HIDUNG.
Ingat dia main2 je. Tapi memang betul orang panggil dia hidung.
Kek ni dihadiahkan utk wife dia yg ke 31.

Anyway, TQ 



Monday, 11 March 2013

Marble cake



Customer ni order kek marble. No butercream & no deco.
Biasala kan, selalu nya budak2 je yang suka makan cream.
Kalau cam jue ni memang suka makan kek yg kosong je.
lagi sedap bila minum ngan air teh o panas2 kan.
Nyum2...



Yang kat bawah ni khas untuk anak jue, si abang isyam. 
Dia memang suka betul makan kek.
Setiap kali buat, mesti kena bancuh extra untuk dia.



kat bawah ni pun plain cake je. Sesuai untuk minum2 petang.
Inila si abang (Ahmad Ihtisyam). Masa ni ngah sakit mata. So, mata jadi sepet sebelah.
Kalau kita isytiharkan kek tu buat untuk dia, kompem orang lain xbole nak makan.
Kena curi2 makan time dia xde.
hihihi...







Friday, 8 March 2013

Monday, 4 March 2013

Kek upin ipin



TQ Kak Jamilah for order. 
Akak ni pernah order kek ngan jue sebelum ni. Masa tu anak dia setahun.
Sekarang sudah 2 tahun. Cepat sungguh  masa berlalu.
Tema kek ikut color upin & ipin (kuning & Biru)





Colorful cake


Hi all... Kek ni dah lama dah buat. Tapi nak tayang jugak kat blog ni.
Actually, ni kek untuk dibawa oleh my son sempena sambutan
 tahun baru cina kat taska dia. Love the color so much.
Sangat meriah...

Kalau sesiapa nak order kek camni pun boleh.






Friday, 1 March 2013

Birthday Cake untuk Anak Mawi & Ekin - Cahaya Malaika



Assalamualaikum Kawan2 & customer2 sekalian. 
Salam berjumpa lagi setelah sekian lama bercuti.
Bila dah lama tak buat kek ni, tangan automatik da jadi keras.
Nak pegang nozzle pun terketar2. Siap pegang ngan 2 tangan lagi.


Kenal tak dengan nama di bawah ni,

"CAHAYA MALAIKA"


Kek ni adalah untuk majlis hari jadi anak MAWI & EKIN sempena ulangtahun 
puteri mereka yang pertama.

Semoga CAHAYA MALAIKA dikurniakan umur yang panjang & 
didoakan semoga menjadi anak yg solehah & taat kepada kedua ibu bapa.

AMIIIIIIINNNN......